Toiminta

Nuotisto

Käyrätorviklubilla on suuri nuotisto, jonka nuotit ovat Klubin jäsenten lainattavissa. Lista nuotistosta sekä tietoa nuottien lainaamisesta löytyy täältä. Klubin nuotistonhoitajana toimii Miska Miettunen.

Apurahat

Käyrätorviklubi myöntää vuosittain apurahoja nuorten käyrätorvistien soittotuntien matkakuluihin sekä ammattilaisille käyrätorviteosten sovitus- ja sävellystyöhön. Hallitus tekee päätöksen apurahojen saajista ja myöntöpäätöksiin vaikuttaa aina yhdistyksen sen hetkinen taloudellinen tilanne. Katsoa täältä hakuohjeet!

Tapahtumat

Käyrätorviklubi järjestää vuosittain noin kaksi tapahtumaa lapsille ja nuorille eri puolilla Suomea. Vuodesta 2018 alkaen tapahtumia on järjestetty myös aikuisille käyrätorvensoiton harrastajille. Klikkaa tästä tapahtumat-sivulle!

Postitorvi

Postitorvi on kahdesti vuodessa ilmestyvä Käyrätorviklubin jäsenlehti. Lehdessä käsitellään Suomen ja joskus lähialueen käyrätorvimaailman kuulumisia. Lehteä on toimittanut vuodesta 2016 alkaen Ilona Keltti. Lähetä juttuideasi osoitteeseen postitorvi@gmail.com!